Sense categoria

Finalitzen les obres del conjunt residencial Hannon a Sant Adrià de Besòs.

El passat mes d’agost finalitzaren les obres de Hannon, una promoció, d’altes prestacions, amb 40 habitatges a Sant Adrià del Besòs. Les obres executades per Vopi4 i dirigides per Arrevolt SCCLP com a direcció d’execució i GCT arquitectes com a directors de l’obra i redactors del projecte.

El complex s’ubica en el nou eixample de creixement definit pel pla especial de reordenació del barri de la Mina.

Aquest nou conjunt residencial per al grup AEDAS Homes, ofereix tipologies flexibles que s’ajusten a les necessitats i patrons canviants, tant social com tecnològics. Tot i que parlem de flexibilitat, el terme que millor defineix els habitatges projectats és l’adaptabilitat.

Els diferents habitatges de 2 o 3 dormitoris es distribueixen en dos blocs diferenciats, sota una gran base d’ús comercial. El bloc1 (PB+4) amb 16 habitatges i el bloc2 (PB+6) amb 24 habitatges.

El projecte s’ha desenvolupat potenciant tant la il·luminació i ventilació de totes les estances com garantint una alta hermeticitat en cada habitatge d’aquesta manera s’aconsegueixen uns habitatges amb unes altíssimes prestacions energètiques on la demanda energètica està un 24% per sota en relació a la mitjana d’edificis i les emissions de CO2 un 33% menys.

La distribució interior pretén eliminar les jerarquies dels espais, eliminat així possibles situacions de desequilibri en l’ús de l’habitatge per part dels seus usuaris.

Els espais comunitaris es doten d’usos tant de relació (zones enjardinades, piscina i solàrium a coberta) com d’afavoriment d’actituds sostenibles (aparcament de bicicletes o espais per a gestió i residus i reciclatge d’aigües grises).

L’edifici es projecta i es construeix aconseguint una qualificació A-A en la certificació energètica de l’edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound