Edificació residencial

Comencen les obres de PANAREA, primer edifici del conjunt ILLA NOVA

Recentment s’han iniciat les obres de construcció d’un important conjunt d’edificis d’habitatges al sector Pirelli Mar de Vilanova i la Geltrú, en un nou àmbit de desenvolupament que es coneix com Illa Nova.

GCT Arquitectes desenvolupa els diferents projectes d’edificació; dels quals el primer, batejat amb el nom de Panarea, ja es troba amb les obres iniciades des del passat mes de novembre. El segon, que rebrà el nom de Patmos, és a punt de començar-se a construir; i el tercer es troba en tràmit de llicència d’obres. Els dos últims edificis tot just estan en fase d’avantprojecte.

El conjunt que disposarà d’un total de més de 300 habitatges, és una important aposta d’Aedas Homes per ocupar un barri de nova planta que es desenvolupa en un espai central de la ciutat antigament ocupat per una important activitat industrial.

El sector residencial s’ordena en 5 edificis de gran alçada, d’entre PB+8 i PB+11 i amb habitatges de 2, 3 i fins a 4 habitacions en totes les seves plantes. Cada edifici disposa de dues plantes soterrades destinades a aparcament, trasters i instal·lacions. L’espai lliure a l’entorn de la planta baixa de l’edifici es destina bàsicament a espais comunitaris: accessos i espais de pas, àrea de jocs infantils, piscina i bicicletari. Els habitatges de planta baixa disposen d’un petit jardí privatiu, i tots els habitatges de plantes pis disposen d’unes importants terrasses exteriors al llarg de tota la seva façana.

El projecte es resol amb un alt nivell d’eficiència energètica (A-A); amb la instal·lació d’equips de producció d’ACS amb aerotèrmia comunitària, renovació d’aire de doble flux amb recuperadors de calor, i, una envolupant tèrmica contínua amb un acabat de façana tipus SATE.

El projecte està realitzat seguint la metodologia BIM, facilitant així el flux de treball i l’intercanvi d’informació entre els diferents agents participants en el projecte: arquitectes, aparelladors, consultors d’instal·lacions, enginyeria d’energia, consultors d’estructures, responsables de la pròpia promotora i finalment de l’empresa constructora.

Des de GCT Arquitectes estem convençuts que el treball en equip i la implicació activa de totes les parts són la clau de l’èxit d’aquest projecte.

Les obres de PANAREA ja iniciades es troben en fase de contenció perimetral i excavació de soterranis.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound