FORMACIÓ

Implantació Metodologia LEAN

El mes de gener de 2023 vam començar un procés d’implantació de la metodologia LEAN assessorats per la consultoria BIMETRIC LAB. Aquesta metodologia la vam posar en pràctica en el projecte que teníem en marxa en aquell moment: nova promoció de 88 habitatges a la comarca de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta metodologia és eliminar tots aquells processos que no aportin valor, adequar els terminis temporals a les necessitats dels clients i d’aquesta manera millorar el servei que oferim.

El que el nostre despatx persegueix és augmentar la qualitat dels nostres projectes a la vegada que optimitzem els recursos disponibles. És important que els nostres clients rebin els seus projectes en el millor termini possible assegurant sempre un alt nivell de qualitat.

A dia d’avui hem de dir que el mètode el tenim implantat amb èxit. Tenim ja incorporat en el nostre mètode de treball la planificació setmanal, a partir del master plan del projecte, i la planificació de les fases.

Hem sistematitzat la producció dividint el procés projectual de forma jeràrquica. Això ens permet tenir una visió de conjunt de tot l’encàrrec per després poder dividir-lo en fases les quals ens permeten sintetitzar les feines en tasques fàcilment programables.

El suport dels nostres informàtics de CONEIX per a implementar el seguiment de les tasques en el nostre programa de gestió, ha estat fonamental per a fer que el dia a dia fos més senzill.

Ara amb aquest sistema informatitzat, podem extreure informació del % de l’acompliment de les tasques planificades, podem analitzar les incidències que es generen i mirar de resoldre-les el mes ràpid possible, per tal de poder millorar la nostre producció eliminant els temps morts.

L’esperit innovador de GCT Arquitectes ens porta a implantar els darrers avanços en planificació junt amb les millors eines informàtiques per tal d’oferir terminis d’entrega sòlids i fiables.

Si t’ha resultat interessant aquest contingut i vols ampliar-ne informació, no dubtis a contactar amb nosaltres:

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound