EQUIP

Jornada tècnica a ARQUIMA

Cada dia més, podem veure com en molts projectes s’està implantant la lògica constructiva de la fusta: equipaments públics, alguns edificis del sector terciari i comercial, habitatges unifamiliars i en diferents blocs de cases plurifamiliars.

Sense detallar l’evident valor d’aquesta tecnologia, la bondat d’utilitzar correctament aquest material, i les seves moltes virtuts, volem mostrar el nostre ple suport i interès a participar d’aquests avanços. Encara que el sector ha experimentat dificultats per a adaptar-se a ells, sembla que finalment està començant a fer-ho, i això ens entusiasma.

En el nostre afany per continuar donant suport a la utilització dels sistemes constructius que a poc a poc van introduint-se en el sector, i d’acostar-nos als experts i a les empreses especialitzades que treballen i desenvolupen els mateixos, recentment l’equip de GCT Arquitectes, va dur a terme una visita tècnica a ARQUIMA.

Aquesta és una de les empreses pròximes que han apostat per invertir en el sector de la construcció Industrialitzada amb entramat lleuger de fusta amb criteris d’arquitectura bioclimàtica i de màxima eficiència energètica. Amb equip i instal·lacions pròpies es dediquen majorment a la construcció d’habitatges unifamiliars, desenvolupant l’estructura, tancaments i envolupants, amb un disseny integral basat en la digitalització de procediments que vincula directament amb els seus processos industrials.

La construcció industrialitzada és part important del present i del futur de l’arquitectura, i més si es desenvolupa amb sistemes que afavoreixen clarament la reducció de la petjada de carboni, i faciliten promoure edificis energèticament molt responsables.

Moltes gràcies Alan Gutiérrez per acompanyar-nos i compartir la vostra passió per la construcció en fusta.

Foto visita tècnica a Arquima
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound