Edificació residencial

GCT Arquitectes amplia el seu radi d’acció

GCT Arquitectes continua ampliant el seu perímetre d’influència i de nou arriba fins a les Illes Balears, on anys enrere ja vam construir el Centre de Salut d’Andratx.

Durant aquest any 2023 hem participat en diversos concursos promoguts per l’IBSalut (Servei de Salut de les Illes Balears) i hem rebut dos reconeixements: segon i tercer premi per a dos UBS, un a Calvià, i l’altre a Ses Salines

Actualment, estem desenvolupant alguns projectes d’edificis d’habitatge plurifamiliar a Mallorca. L’últim, una promoció de 20 habitatges, de 2 i 3 dormitoris amb una àmplia zona exterior que inclourà piscina comunitària i gimnàs. 

Els habitatges de planta baixa tenen grans jardins privatius, mentre que els habitatges superiors tenen terrasses. 

Tots els habitatges potencien estratègies arquitectòniques passives i actives, que afavoreixen l’autosuficiència del conjunt. L’edifici s’ha dissenyat amb l’objectiu de generar el menor impacte possible en el terreny, gràcies a la seva adaptació topogràfica i l’elecció de materials per una major integració. 

Amb aquesta fita, aconseguim un dels reptes del nostre pla estratègic d’aquest any, que contempla el creixement en el sector residencial més enllà del nostre hàbitat natural

proyectos de edificios de vivienda plurifamiliar en Mallorca

Per a més informació d’aquest projecte, consulta el següent enllaç:

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound