PREMIS

El projecte PANAREA reb el ‘Premi Arquitectura AEDAS Homes’ 

El passat 12 de juny Aedas HOMES celebrava la VII Trobada Nacional d’Arquitectes al Col·legi Oficial de Metges de Madrid. 

La defensa per un habitatge saludable i cap a una arquitectura més humana, van ser temes protagonistes de l’esdeveniment, que va comptar amb la participació de Rita Gasalla, Presidenta de l’Observatori d’Arquitectura Saludable (OAS). 

L’esdeveniment reuneix arquitectes i professionals de tota Espanya, per compartir l’Obra acabada per Aedas Homes durant el darrer any 2023, i culmina amb els “III PREMIS D’ARQUITECTURA AEDAS HOMES” que lliuren Maria del Mar Mattiacci i Jose Maria G. Romojaro, conductors de l’esdeveniment. 

Panarea, el primer edifici plurifamiliar del conjunt residencial Illa Nova de Vilanova i la Geltrú, va rebre el ‘Premi Arquitectura AEDAS Homes’, gràcies al reconeixement del conjunt d’equips d’arquitectes que col·laboren amb Aedas, cosa que ens honora profundament. 

Des de GCT Arquitectes estem molt contents de compartir aquesta notícia i volem mostrar el nostre agraïment a Aedas HOMES, als professionals que van decidir reconèixer aquest projecte, als nostres col·laboradors professionals en el desenvolupament del mateix, així com a tot l’equip tècnic d’Aedas HOMES que també ha participat en el projecte. 

BIS – Consultoria d’estructures

Proisotec Energia & Enginyeria – Enginyeria d’Instal·lacions i Energia

PLAAT – Arquitectura tècnica

BETA CONKRET – Constructora  

Finalment, felicitar també VGM Arquitectos pel projecte de Nerva; i bxd arquitectura per Delli, que també van obtenir el reconeixement d’Aedas Homes amb premis pels seus projectes. 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound