EQUIP

Internacionalització de GCT Arquitectes

El mes de Juny passat, l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, representat per la seva directora Anna Hernàndez Bonancia, va presentar a l’espai Baronda d’Esplugues de Llobregat, el projecte Exportmetropolis

El projecte consisteix en que l’AMB aposta per a finançar durant 8 mesos l’assessorament d’un consultor especialitzat en internacionalització a 15 empreses dels 36 municipis de l’Àrea Metropolitana, per tal que les orientin a impulsar el seu creixement a l’estranger. El programa es presentava a la recerca d’empreses candidates a optar a dits ajuts. 

Vam tenir la sort de poder assistir a aquest acte i registrar la nostra sol.licitud.  Després del corresponent procediment, vam ser seleccionats  per a ser una de les 15 empreses afortunades a participar en dit programa. 

El mes de setembre hem començat ja l’assessorament de la mà d’Elena Orteu de Search&Drive amb reunions quinzenals en les que treballem per assolir l’objectiu perseguit. Les responsables d’aquest programa a GCT Arquitectes de tirar endavant aquest important repte son l’Alicia Fraga i l’Anna Torrella.

Projecte ExportMetropolis

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound