EQUIP

Rebuild 2023

Aquesta setmana ha tingut lloc el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 REBUILD 2023, ubicat a Ifema Madrid, un espai on descobrir materials i solucions noves, tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors.

Vam poder gaudir d’un programa de conferències dedicat al sector de la nova edificació amb el propòsit de traçar una ruta cap a la sostenibilitat, industrialització i digitalització.

Gràcies a AEDAS Homes vam tenir l’oportunitat de formar part d’aquest gran esdeveniment i reunir-nos amb companys i amics com Ignasi Pérez Arnal, organitzador i director de REBUILD i CEO de BIM Academy Spain.

Antoni González Julián (Arquitecte i Director d’Expansió de GCT Arq), Ignasi Pérez Arnal (Director del Congrés Rebuild 2023) i German Català Torras (Arquitecte Director de GCT Arq).

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound