EQUIP

Nou equip de construcció a GCT

Entenem l’arquitectura i la construcció com dues disciplines inseparables, les quals degudament desenvolupades l’una en relació a l’altre, ens permeten crear projectes que combinen tots els elements necessaris en equilibri i harmonia per poder satisfer les necessitats i requeriments dels nostres clients.

Això implica, en tot cas, la col·laboració i treball d’un conjunt d’agents i professionals del sector a l’hora d’encarar cada projecte, fet que permet sumar coneixements i experiències, i multiplicar resultats i èxits.

Al llarg dels anys GCT Arquitectes ha col·laborat amb molts professionals per tal de donar resposta a les cada cop més complexes demandes del sector, de la normativa i dels estàndards de qualitat.

Així habitualment venim treballant amb grans professionals en consultoria d’estructures i/o d’instal·lacions i energia, i  importants equips en gestió i direcció d’execució d’obres  entre d’altres. Creiem que cada professional ens dona sempre un considerable plus de qualitat i seguretat, cosa que seguirem fent.

Ara, amb l’objectiu de créixer internament com a despatx i poder oferir als nostres clients un extra d’eficiència, un servei més complet i una major agilitat de resposta i treball, a GCT Arquitectes hem incorporat un nou equip de construcció liderat per Enric Zorrilla, arquitecte tècnic.

Aquest equip s’encarregarà de donar suport als equips d’arquitectura tant en fase de projecte com en fase de Direcció d’Obra, en aspectes tècnics, de detall i resolució constructiva, tracte amb industrials, recerca i desenvolupament de solucions singulars, així com en tasques de Project Construction quan sigui menester.

Entre d’altres, aquest equip desenvoluparà tasques com:

  • Redacció d’amidaments i pressupostos dels projectes de GCT.
  • Direcció d’Execució d’Obra (DEO) i Coordinació de Seguretat i Salut (CSS).
  • Certificat d’Eficiència Energètica (CEE) en fase inicial de Projecte Bàsic i Projecte Executiu (per l’estudi en cada cas de les millors solucions constructives en pro de millorar l’eficiència energètica).
  • Suport a la Direcció d’Obra (DO) que realitzen els equips d’arquitectura del despatx.
  • Contacte i gestió d’industrials, tant en fase de projecte com en fase d’obra per a l’estudi de les diferents solucions constructives.
  • Rehabilitació i intervenció en el patrimoni arquitectònic.
  • Redacció d’Informes tècnics, ITE’s (Inspecció Tècnica d’Edificis), Cèdules d’habitabilitat, Certificats d’Eficiència Energètica, entre d’altres.
  • Equip de desenvolupament de solucions constructives i I+D.

També potenciarem altres camps com l’estudi de la promoció delegada, el Project Management o la implementació del Lean en obra (ja fa un temps que GCT Arquitectes treballa amb metodologia Lean en el desenvolupament de projectes amb resultats força reeixits).

Volem poder donar el millor i més complet servei als nostres clients, tant internament al despatx com amb el suport dels nostres col·laboradors, dels qui sempre aprenem i considerem part de la família.

Ens entusiasma aquest nou repte; ens acompanyeu?!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound