Edificació residencial

Comencen les obres de la promoció LA VALL a Sant Just Desvern

Després de molt de temps de gestió urbanística finalment comencen les obres per desenvolupar la promoció que rebrà el nom de La_Vall, en desenvolupament del PMU del Sector 1 de la MPPGM del front nord de la Ctra Reial entre l’Av. de la Riera i el carrer Blasco de Garay de Sant Just Desvern.

Es tracta d’un sector d’aproximadament 2’5Ha de sòl on es preveu construir fins a set grans edificis plurifamiliars d’habitatge.

Està previst que els diferents edificis rebin noms que faran referència a diferents masies de la Vall de Sant Just, com Vilà, Carbonell, Fatjó, Oliveres, Candeler i Baró, en record de que bona part del sostre edificable que es desenvolupa en aquest nou sector, prové d’aprofitament urbanístic traslladat de la Vall de Sant Just per preservar aquell entorn natural i el de moltes de les masies que s’hi ubiquen.

Aquest nou conjunt edificat juntament amb els edificis de la promoció Els Miralls construits recentment a l’altra banda de la Ctra Reial, conformaran un nou barri del municipi, que donarà continuitat urbana als municipis de Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí, al voltant del Parc de Torreblanca.

GCT Arquitectes ha desenvolupat el projecte de tot el conjunt edificatori on, a més d’habitatges, es disposa d’activitat econòmica i comercial en plantes baixes, i d’importants plantes soterrades per a aparcaments, trasters i instal.lacions. GCT Arquitectes també dirigeix les obres d’urbanització del sector d’acord amb el projecte desenvolupat en col.laboració amb l’enginyeria EIPO SL.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound