EN OBRES

Continuen les obres del conjunt residencial ILLA NOVA per AEDAS HOMES

Comença a prendre forma el conjunt residencial Illa Nova promogut per AEDAS HOMES al sector Pirelli Mar de Vilanova i la Geltrú. Es tracta de culminar una important transformació urbanística en una zona molt central de la població i molt ben connectada amb l’àrea costanera del municipi.

Les obres dels dos primers edificis que executa Betaconkret, avancen a bon ritme. Es desenvolupen sobre la base dels projectes i Direcció d’obres de GCT Arquitectes, on comptem amb la col·laboració de Bis Structures i Proisotec Enginyeria. La responsabilitat de la Direcció d’execució recau en l’equip de PLAAT (Xavier Pla de los Rios).

Panarea, és l’edifici ubicat a la banda de llevant, contindrà 61 habitatges; un cop finalitzades les feines de contenció del terreny i executades les dues plantes soterrades, ja deixa veure part de la seva futura volumetria sobre rasant. El segon edifici batejat amb el nom de Patmos, contindrà 71 habitatges; ara ja s’han executat les feines de contenció i buidat del solar i aviat començaran els treballs de fonamentació. Ambdós edificis disposaran de dues plantes soterrades per aparcament i trasters.

Per a les tasques de buidatge i control de les terres que s’extreuen del solar comptem amb la direcció ambiental de DAC Enviro.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound