PREMIS

Exposició Concursos IBSalut 2023

El passat dijous 11 de maig, tingué lloc al COAIB (Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears) la inauguració de l’exposició dels projectes presentats als darrers concursos promoguts per l’IBSalut (Servei de Salut de les Illes Balears) per a construir diverses Unitats Bàsiques de Salut  (UBS) a Mallorca. 

GCT Arquitectes ha tingut el plaer d’assistir a l’Exposició on entre d’altres s’hi presenten dues propostes amb les que hem estat reconeguts amb sengles premis. El Jurat ens ha concedit el SEGON premi per a la proposta ÀGORA U30 per a la UBS de Son Ferrer a Calvià, i el TERCER premi per a la proposta per a la UBS de la Colònia de Sant Jordi a Ses Salines. Ens sentim molt contents d’haver obtingut aquests reconeixements. 

L’exposició es pot visitar a la seu del @COAIB a Palma de Mallorca fins al 2 de juny de 2023

EXPO CONCURSOS IBSALUT2023
Exterior UBS Son Ferrer Mallorca 2023
UBS Son Ferrer, Mallorca | 2023. 2nd Prize.
EXPO CONCURSOS IBSALUT2023 UBS Colonia Sant Jordi Ses Salines Mallorca
UBS Colònia de Sant Jordi, Ses Salines, Mallorca | 2023. 3rd Prize.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound