PUBLICACIONS

Ja és aquí l’Anuari d’AEDAS Homes 2022

El conjunt d’edificis plurifamiliars amb 298 habitatges, zones comunitàries i aparcament, situat al Sector Pirelli Mar a Vilanova i la Geltrú, es publica al llibre anual d’obra acabada IV 2022 d’AEDAS Homes. Des de GCT Arquitectes estem molt contents de desenvolupar els edificis Panarea, Patmos, Zembra i Milos

El sector residencial s’ordena en 5 edificis de gran alçada, entre PB+8 i PB+11 i amb habitatges de 2, 3 i fins a 4 habitacions en totes les seves plantes.  

Cada edifici disposa de dues plantes sota rasant destinades a aparcament, trasters i instal·lacions. Mentre que l’espai lliure al voltant de la planta baixa de l’edifici es destina bàsicament a espais comunitaris: accessos i espais de pas, àrea de jocs infantils, piscines i bicicletes.  


Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound