EN OBRES

Finalitzen les obres de PANAREA, primer edifici del conjunt ILLA NOVA

PANAREA, el primer edifici del conjunt “Illa Nova” al sector Pirelli Mar de Vilanova i la Geltrú, ha arribat a la fase final de la seva construcció.

Es tracta d’un edifici de PB+8 ubicat al Nord del sector. De planta baixa a P8 s’hi distribueixen 61 habitatges, que es complementen amb dues plantes soterrades (destinades a aparcament, trasters i instal·lacions) i un espai lliure, destinat a espais comunitaris (accessos, espais de pas, àrea de jocs infantils, piscina i bicicletari), així com espais privatius dels habitatges de planta baixa.

Aquest nou conjunt residencial promogut per AEDAS Homes, ofereix tipologies de 2,3 i 4 dormitoris que s’adapten a les actuals necessitats i que no defugen de la possibilitat de disposar d’importants espais exteriors, especialment importants en un entorn climàtic com el de Vilanova i la Geltrú.

Tots els habitatges, disposen d’espais en contacte amb l’exterior. Cada espai del projecte està dissenyat per a proporcionar benestar als seus usuaris. Mentre que els habitatges en planta baixa disposen d’un jardí privatiu, cadascun dels habitatges en plantes pis gaudeixen d’unes grans terrasses al llarg de tota la seva façana, amb importants vistes sobre el seu entorn i especialment vers el mar. Gràcies a la instal·lació d’equips de producció d’aigua calenta sanitària amb aerotèrmia comunitària, la renovació d’aire de doble flux amb recuperadors de calor i la seva envolupant contínua amb un acabat de façana tipus SATE, el projecte obté la certificació d’eficiència energètica (A-A).

El projecte ha estat realitzat seguint la metodologia BIM, facilitant així el flux de treball i l’intercanvi d’informació entre els diferents agents participants en el projecte. Des de GCT Arquitectes estem convençuts que el treball en equip i la implicació activa de totes les parts són la clau de l’èxit dels projectes en els que participem, i també d’aquest.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound